Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πρόβα θανάτου από τον 21χρονο Πακιστανό για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι – Τα βίντεο που είχαν αναρτήσει

Πρόβα θανάτου φαίνεται πως είχε κάνει ο 21χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από μερικούς μήνες, διακρίνεται ο 21χρονος Πακιστανός να κλείνει το στόμα της Νικολέτας και να τη φιλά στο πρόσωπο, ενώ σε ένα άλλο βίντεο κλείνει τη μύτη της, με διάθεση να παίξει μαζί της.

«Πρόβα θανάτου στην 17χρονη Νικολέττα»

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο των βίντεο, που δημοσίευσε ο Alpha, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε: «Είχε κάνει πρόβα θανάτου στην άτυχη Νικολέττα. Ήθελε να δει πώς θα αντιδράσει. Δεν έκανε πλάκα. Ανέφερε πως ήταν μια στιγμή κατά την οποία εθίχθη η θρησκευτική του πεποίθηση. Δεν ισχύει όμως αυτό, ήταν έγκλημα πάθους.

«Είμαι ο πιο νευρικός» έλεγε σε βίντεο

Σε άλλο βίντεο, που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του ANT1, το ζευγάρι φαίνεται να παίζει το γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι των 10 ερωτήσεων που είναι γνωστό στο TikTok.

Η άτυχη Νικολέτα στέκεται δίπλα στον συλληφθέντα Πακιστανό, και φαίνεται να παραδέχεται ότι η ίδια έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις στην σχέση τους ενώ πιο δύσκολα συγγνώμη ζητούσε ο 22χρονος. Μάλιστα στην ερώτηση «ποιος είναι ο πιο νευρικός» ο 22χρονος κατηγορούμενος δείχνει τον εαυτό του κάτι που κάνει και η Νικολέτα.

Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος Πακιστανός κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον ανακριτή για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το έγκλημα και ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας, προσπάθησε όμως να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι το μοιραίο απόγευμα της 1ης Αυγούστου θόλωσε όταν το θύμα μίλησε άσχημα για το Μωάμεθ.

Φέρεται να υποστήριξε πως ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι και εκείνος ζητούσε από την κοπέλα να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του, ώστε να φύγουν και να παντρευτούν στην Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδρά. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας όμως ότι δεν μπορεί να αντικρίσει τη μητέρα της Νικολέτας στα μάτια.

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχει μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ζήλευε τη φίλη του και πως μαζί με τη μητέρα της κοπέλας πλήρωνε μισό – μισό το ενοίκιο του διαμερίσματος στο Περιστέρι.


Πηγή