Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πόπη Τσαπανίδου σε Τσίπρα: «Πρόεδρε, έλα με… φόρα» -Χαμός στο twitter [βίντεο]

Την «παρθενική» της εμφάνιση ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε η Πόπη Τσαπανίδου στην πόλη απ’ όπου κατάγεται, τη Θεσσαλονίκη.

Η 56χρονη δημοσιογράφος, η οποία ανέλαβε στις 28 Δεκεμβρίου τα νέα της καθήκοντα, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, προλόγισε τον Αλέξη Τσίπρα στο Ιβανώφειο με πάθος… άλλων εποχών.

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Η ανατροπή έχει γίνει ήδη, είμαστε μπροστά -Μόνος αντίπαλος η Δεξιά του κ. Μητσοτάκη»

Δήλωσε ότι είναι συγκινημένη που υποδέχεται τον κ. Τσίπρα στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη, ως εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και τόνισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη.

Καλωσορίζοντας στο βήμα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε ρυθμούς και τόνους… «Θα μας τα πει μαζί με όλα όσα θα κάνει για τη χώρα φέρνοντας δικαιοσύνη παντού, φέρνοντας την πολιτική αλλαγή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Πρόεδρε, έλα, έλα με φόρα!» είπε με ενθουσιασμό και υπό τους ήχους κόρνας γηπέδων η Πόπη Τσαπανίδου.

Δείτε το βίντεο:

Φυσικά, η ένθερμη εμφάνιση Τσαπανίδου στο «Ιβανώφειο» δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social, με τα σχόλια να είναι επικά.


Πηγή