Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πώς συνέβη η τραγωδία στον Αγιο Νικόλαο με τον 15χρονο -Εγκλωβίστηκε στη φρέζα του τρακτέρ

Φρικτό θάνατο από εγκλωβισμό στη φρέζα τρακτέρ βρήκε ένα αγόρι 15 ετών στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί βαρύτατα στα πόδια ενώ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν, με το παιδί να υποκύπτει στα βαρύτατα τραύματά του.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής (28/5), όταν ο 15χρονος είχε πάει μαζί με τον παππού του στο χωράφι τους, στην περιοχή Κρούστα, για να κάνουν κάποιες αγροτικές εργασίες.

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης: Νεκρός 15χρονος που εγκλωβίστηκε στη φρέζα του τρακτέρ

Άγιος Νικόλαος: Ο παππούς απομακρύνθηκε από το σημείο για να πιει νερό και δεν άργησε να γίνει το κακό

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Cretalive, η τραγωδία συνέβη όταν κάποια στιγμή ο παππούς του απομακρύνθηκε από το σημείο για να πιει νερό. Τότε το αγόρι πλησίασε τη φρέζα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Όταν ο παππούς κατάλαβε τι είχε συμβεί, κάλεσε άμεσα για βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ.

Από την πρώτη στιγμή είχε διαπιστωθεί η κρισιμότητα της κατάστασης του αγοριού, καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Οι διασώστες αρχικά και οι γιατροί του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στη συνέχεια έδωσαν μάχη με τον χρόνο. Παρά τις προσπάθειές τους, ο 15χρονος δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.


Πηγή