Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ρέθυμνο: Τράπερ κατηγορείται με άλλους δύο ομαδικό βιασμό 19χρονης -Εισαγγελική δίωξη εναντίον τους

Δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε μία 19χρονη έναν τράπερ και δύο συνεργούς του στο Ρέθυμνου.

Σύμφωνα με το Cretalive,  ο 24χρονος τραγουδιστής μαζί με έναν 23χρονο ημεδαπό και έναν 30χρονο από την Αλβανία, κατηγορούνται για τον βιασμό της κοπέλας το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

Το μεσημέρι της Τρίτης οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελίας
Ρεθύμνου ο τράπερ και ασκήθηκε σε βάρος του βαρύτατη κακουργηματική δίωξη. Ο κατηγορούμενος
πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, οι άλλοι δύο φερόμενοι συνεργοί, μένουν στην Κρήτη και αναμένεται να παραδοθούν στις Αρχές. Για την υπόθεση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα καθώς η ιατροδικαστική έρευνα είναι σε εξέλιξη. Η καταγγέλλουσα φέρεται να είπε στις αρχές ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η κοπέλα είχε πάει στην συναυλία ενός άλλου τράπερ και το βράδυ φέρεται πήγε στο ξενοδοχείο όπου μαζί με τους φερόμενους δράστες διασκέδαζαν πίνοντας. Εκεί κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε, ενώ μία ώρα αργότερα μία φίλη της πήγε να την παραλάβει. Το πρωί προχώρησε στην καταγγελία του περιστατικού στην ασφάλεια Ρεθύμνου.


Πηγή