Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ροζ φωτογραφίες προδίδουν τη σχέση του Επστάιν με την Μάξγουελ -«Φωτό τη δείχνει γυμνή και έγκυο» | ΚΟΣΜΟΣ

Φωτογραφικά τεκμήρια επιβεβαιώνουν την ερωτική σχέση της Γκισλέιν Μάξγουελ και του Τζέφρι Επστάιν, κατέθεσε μάρτυρας στο δικαστήριο για τη συνεργό του παιδεραστή.

Η φύση της σχέσης του Μάξγουελ και του Επστάιν τέθηκε υπό αμφισβήτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης της Μάξγουελ, με τους εισαγγελείς να τους χαρακτηρίζουν «συνεργάτες στο έγκλημα», ενώ άλλοι κατέθεσαν ότι εμφανίζονταν ως ζευγάρι ή ότι είχαν επαγγελματική σχέση.

Συγκεκριμένα, μάρτυρας, ισχυρίστηκε ότι είδε μια φωτογραφία της Γκισλέιν Μάξγουελ «γυμνής, ενώ ήταν έγκυος» στο σπίτι του Επστάιν.

Η μάρτυρας, με το όνομα Καρολάιν, είπε στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Τρίτη ότι είχε δει τη φωτογραφία στο κτήμα του εκλιπόντος καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν στο Palm Beach.

Η Κάρολιν – η οποία δεν χρησιμοποιεί ψευδώνυμο – έχει κατηγορήσει την Μάξγουελ ότι την θώπευσε όταν ήταν 14 ετών και έχει ισχυριστεί ότι επισκεπτόταν τον Επστάιν δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για περίπου τέσσερα χρόνια για να του κάνει σεξουαλικό μασάζ.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία διατηρούσε σχέση με τον Επστάιν, δικάζεται αφού κατηγορείται ότι προετοίμαζε έφηβα κορίτσια για κακοποίηση από τον Επστάιν, ο οποίος αυτοκτόνησε σε φυλακή της Νέας Υόρκης το 2019, ενώ περίμενε να δικαστεί για εμπόριο σκλαβών του σεξ.

Η Καρολάιν ρωτήθηκε από τον δικηγόρο της Μάξγουελ, αν είχε δει φωτογραφία όπου η πελάτισσά της φαίνεται να είναι έγκυος.

«Ισχυριστήκατε ότι είδατε μια φωτογραφία της στο σπίτι του Επστάιν, ήταν έγκυος;» ρώτησε ο δικηγόρος.

«Γυμνή και έγκυος», απάντησε η Καρολάιν.

Στη συνέχεια, οι δικηγόροι της έδειξαν μια φωτογραφία, αλλά είπε ότι δεν ήταν αυτή που είχε δει.

Ενώ δεν είναι γνωστό ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ έχει παιδιά, δεν συζητήθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη στο δικαστήριο.

Η σχέση της Μάξγουελ με τον Επστάιν τέθηκε υπό αμφισβήτηση αρκετές φορές στη δίκη.

Ενώ οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ήταν «συνεργάτες στο έγκλημα», αρκετοί άλλοι δήλωσαν ότι ήταν ζευγάρι ή είχαν επαγγελματική σχέση.

Μία από τις φωτογραφίες που κατατέθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία έδειχνε το ζευγάρι να φιλιέται. Η φωτογραφία φέρεται να βρισκόταν πάνω σε ένα τραπέζι στην έπαυλη του Επστάιν στο Παλμ Μπιτς.

Η Κάρολιν, η οποία εξετάστηκε στο δικαστήριο, ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει στον Επστάιν περισσότερα από 100 σεξουαλικά μασάζ, από την ηλικία των 14 ετών.

Είπε ότι την είχε συστήσει στην Μάξγουελ η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η οποία, όπως είπε, την είχε πάει στο σπίτι του Επστάιν στο Palm Beach.

Η Ρόμπερτς, επίσης θύμα του κυκλώματος Επστάιν, ισχυρίστηκε ότι είχε κακοποιηθεί από τον πρίγκιπα Αντριου. Ο ίδιος έχει αρνηθεί σθεναρά τους ισχυρισμούς της.

Η Κάρολιν είπε ότι συνάντησε την Μάξγουελ στην πόρτα της έπαυλης του Επστάιν.

«Ήρθε [σσ η Μάξγουελ] και έπιασε το στήθος μου, τους γοφούς μου και τους γλουτούς μου και είπε ότι… είχα ένα υπέροχο σώμα για τον Επστάιν και τους φίλους του. Είπε ότι είχα έναν υπέροχο σωματότυπο».

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η Μάξγουελ «με φωτογράφιζε γυμνή» και ότι την φωτογράφιζε και μαζί με τον Επστάιν.

Η Καρολάιν είπε ότι συνέχισε να πηγαίνει στο σπίτι του Επστάιν καθώς πληρωνόταν 300 δολάρια, τα οποία ήταν «πολλά χρήματα».

Οι ένορκοι στη δίκη της Μάξγουελ είδαν φωτό που τη δείχνει να κάνει μασάζ στα πόδια του Επστάιν και μια άλλη με το ζευγάρι να φιλιέται.

Σκίτσο δίκη Επστάιν Μάξγουελ  Επστάιν

Καταθέτοντας στο εδώλιο νωρίτερα την Τρίτη, η αναλύτρια του FBI Kimberly Meder αναφέρθηκε σε φωτογραφίες που βρέθηκαν από το FBI κατά τη διάρκεια επιδρομής του 2019 στην έπαυλη του Epstein στο Μανχάταν.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν 19 φωτογραφίες του Επστάιν και της Μάξγουελ που βρέθηκαν σε CD που είχαν πάρει από το σπίτι του στο Μανχάταν. Οι φωτογραφίες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα σε σκίτσα του δικαστηρίου.

Επίσης παρουσιάστηκε και μια άλλη φωτογραφία του ζευγαριού που φιλιέται. Αυτή η φωτό έδειχνε την Μάξγουελ με τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από τον Επστάιν να φιλιόνται με πάθος. Η φωτό, κορνιζαρισμένη, βρισκόταν σε ένα τραπέζι στην έπαυλη του Επστάιν στο Palm Beach.

Νωρίτερα την Τρίτη, το δικαστήριο άκουσε τον αναλυτή υπολογιστών του FBI Stephen Flatley, ο οποίος μίλησε στους ενόρκους για τους σκληρούς δίσκους που κατασχέθηκαν κατά την επιδρομή του FBI το 2019.

Σε ένα έγγραφο που βρέθηκε σε σκληρό δίσκο και είχε φτιαχτεί από την Μάξγουελ το 2002 αναφερόταν: «Ο Τζέφρι και η Γκισλέιν είναι μαζί, ζευγάρι, τα τελευταία 11 χρόνια. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύει ο κόσμος, σπάνια χωρίζουν. Τους βλέπω πάντα μαζί».

Το έγγραφο ανέφερε ότι η Μάξγουελ και ο Επστάιν «μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα και διασκεδάζουν πολύ μαζί», προσθέτοντας ότι και οι δύο είχαν «περίεργα μυαλά».

«Ο Τζέφρι και η Γκισλέιν αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλά και δεν μπορώ να φανταστώ τον έναν χωρίς τον άλλον. Εκτός του ότι είναι εξαιρετικοί συνεργάτες, είναι και οι καλύτεροι φίλοι».


Πηγή