Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το αινιγματικό σχόλιο του Θανάση Κατερινόπουλου -«Τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;»

Με ένα αινιγματικό σχόλιο, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στην προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το σχόλιο του Ταξίαρχου ε.α. είχε να κάνει με τη συνέχεια της υπόθεσης και το ποιοι θα είναι εκείνοι που θα ακολουθήσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, με το Twitter να παίρνει «φωτιά».

«Προφυλακίστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;», έγραψε με νόημα ο κ. Κατερινόπουλος.

Εξάλλου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε σχολιάσει με νόημα ότι η «σύλληψη Πισπιρίγκου θα αποδειχθεί σταγόνα στον ωκεανό», ενώ έβαλε και κατά του πρώην συζύγου της κατηγορούμενης για τη στάση του. Παράλληλα, ήταν εκείνος που είχε κάνει λόγο από νωρίς για το «έγκλημα του αιώνα».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα, για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα περάσει το βράδυ στη ΓΑΔΑ και αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού σήμερα, στη VIP πτέρυγα και όχι στη γυναικεία, για λόγους ασφαλείας, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα προαυλίζεται μόνη της.

Η 18η τακτική ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, διέταξε την προσωρινή κράτηση της 33χρονης, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, χορηγώντας της την τοξική ουσία κεταμίνη σε μεγάλη ποσότητα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα και στις ερωτήσεις της ανακρίτριας φέρεται να υποστήριξε ότι ο θάνατος της κόρης της μέσα στο νοσοκομείο Παίδων δεν προκλήθηκε από δική της υπαιτιότητα, αλλά οφείλεται σε ιατρικό λάθος, ότι δηλαδή η ουσία, η οποία χρησιμοποιείται και ως αναισθητικό σε παιδιά, δόθηκε εξ αμελείας από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μετά το τελευταίο επεισόδιο της Τζωρτζίνας, κατά την προσπάθεια να σωθεί η ζωή του παιδιού.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι διέταξαν την προφυλάκιση της 33χρονης για το θάνατο της Τζωρτζίνας.


Πηγή