Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ρόδος: 17χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό 16χρονης

Μια 16χρονη στη Ρόδο, κατήγγειλε για βιασμό έναν 17χρονο, ο οποίος και συνελήφθη, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατικής», η 16χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο νεαρός με την άσκηση βίας την υποχρέωσε σε σεξουαλική πράξη το περασμένο Σάββατο (30/9), στην περιοχή «Ζέφυρος». Με τον νεαρό, όπως είπε στους αστυνομικούς, γνωρίστηκε την προηγούμενη ημέρα, (29/9), και το Σάββατο κανόνισαν να συναντηθούν.

Πώς έγινε το περιστατικό στη Ρόδο

Ο φερόμενος βιασμός, σύμφωνα με την 16χρονη, τελέστηκε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία του Ζέφυρου. Ο δράστης την οδήγησε στο σημείο που βρίσκονται τα ντους και με την άσκηση σωματικής βίας, της κατέβασε το εσώρουχο και την εξανάγκασε σε συνουσία, η οποία όπως είπε η 16χρονη, διήρκεσε περίπου 10 λεπτά.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 17χρονος συνελήφθη στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (1/10). Η φερόμενη ως θύμα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ότι στις (29/9) το μεσημέρι μετέβη με την αδελφή της στην παραλία για να κάνουν μπάνιο και εκεί γνώρισε δύο αγόρια ηλικίας 18 ετών περίπου με τα οποία έπιασαν κουβέντα και αντάλλαξαν λογαριασμούς στο Instagram. Mε τον ένα συνομίλησαν στην συγκεκριμένη πλατφόρμα και κανόνισαν να πάνε για μπάνιο στην ίδια παραλία όπως και έγινε. Συνέχισαν να συνομιλούν στο Instagram και κανόνισαν νέο ραντεβού το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στο ραντεβού την φίλησε και ακολούθως παρά τη σαφή άρνησή της, όπως κατέθεσε, ασέλγησε εις βάρος της και ακολούθως την υποχρέωσε σε συνουσία. Έφυγαν και ακολούθως τηλεφώνησε σε φίλο της και κλαίγοντας του εκμυστηρεύθηκε τι είχε συμβεί, ενώ ακολούθως με την συνδρομή και μιας άλλης φίλης της ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο 17χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 17χρονος από την άλλη αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι της πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά και εκείνη δέχτηκε χωρίς να προβάλει αντίρρηση και αντίσταση.

Τόνισε ότι μετά την πράξη του φάνηκε απόμακρη και όταν την ρώτησε τι συμβαίνει του απάντησε «τίποτα». Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι προέβη στην καταγγελία γιατί την μπλόκαρε στο Instagram.


Πηγή