Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο Τραμπ παραμένει ένας ηλίθιος

Ενώ ο Τραμπ έκανε την πρώτη του επίσκεψη στο Λος Άντζελες ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τον «στόλιζε» κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Fulfillment Fund, μιας οργάνωσης που εργάζεται για την προώθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

«Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση είναι σημαντική, αλλά εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι άγνοια. Κοιτάξτε τον Πρόεδρό μας. Έβγαλε το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβανία, άρα πήρε ποιοτική εκπαίδευση, αλλά παραμένει ηλίθιος», είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six.

Στην αντίδραση του κοινού ο ηθοποιός πρόσθεσε για τον Αμερικανό πρόεδρο: «Πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, συγγνώμη. Στερείται ανθρωπιάς ή συμπόνιας. Φυσικά έπρεπε να υπερνικήσει την κατάρα του να μεγαλώσει πλούσιος και κακομαθημένος».

Και πρόσθεσε: «Δεν προσπαθώ να μετατρέψω μια μη πολιτική εκδήλωση σε πολιτική, αλλά όσο η ηγεσία της χώρας μας είναι τόσο διεφθαρμένη, θα μιλάω δημόσια σε κάθε περίσταση. Το να σιωπάς μπροστά στο πρόσωπο μιας τέτοιας φαυλότητας είναι σαν να είσαι συνένοχος και η σημερινή βραδιά είναι κατάλληλη καθώς ο Τραμπ αντιμετωπίζει την εκπαίδευση σαν μειονέκτημα, σαν έναν τρόπο να βγάλει κέρδος στην υγειά των κορόιδων».

localStorage.clear();


Πηγή