Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Σάλος και μία παραίτηση στον λαμπερό κόσμο των εστεμμένων «Μις Αμέρικα»

Σάλο έχει προκαλέσει η διαρροή e-mail στελεχών του οργανισμού Miss America Organization (MAO), ο οποίος διοργανώνει τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Αμερική. Στα e-mail καταγράφονται συνομιλίες στελεχών του ΜΑΟ με χυδαίες αναφορές για τις διαγωνιζόμενες. Άλλοτε υπάρχουν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που παραπέμπουν στη γυναικεία ανατομία, ενώ σε άλλο e-mail διατυπώνεται η απορία αν οι συνομιλητές είναι «οι μόνοι που δεν έχουν π…» κάποια από τις εστεμμένες

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο το BBC, ο διευθύνων σύμβουλος του ΜΑΟ Σαμ Χάσκελ υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία αναμένεται άμεσα να γίνει δεκτή. Από τον οργανισμό αποχωρούν επίσης η πρόεδρος Λιν Γουέιντνερ και δύο ακόμα υψηλόβαθμα στελέχη.

Όπως αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, τις παραιτήσεις πυροδότησε δημοσίευμα της Huffington Post την Πέμπτη, που αποκάλυψε σχεδόν τρία χρόνια εσωτερικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο MAO με πολύ προσβλητικά σχόλια για το βάρος ή την προσωπική ζωή πρώην εστεμμένων.

Η εικονιζόμενη Μάλορι Χάγκαν, που στέφθηκε Μις Αμέρικα το 2013, αναφερόταν σε e-mail του 2014, στο οποίο ο Χασκελ απαντούσε στον συνομιλητή του πως είναι μάλλον οι μόνοι που δεν έχουν κάνει σεξ μαζί της.

Η ίδια δήλωσε όχι σοκαρισμένη αλλά δικαιωμένη από τις αποκαλύψεις, που ξεκίνησαν από δημοσίευμα της Huffington Post. «Εδώ και τόσο καιρό προσπαθώ να εξηγήσω στους ανθρώπους γύρω μου πως αυτό συμβαίνει ή πως τέτοια πράγματα λέγονται. Τώρα έχω τη δυνατότητα να τους δείξω και να τους πω ‘σας τα έλεγα, αυτά λέγονταν για μένα’. Νιώθω δικαιωμένη για όσα ένιωθα τα τελευταία χρόνια» τόνισε.

localStorage.clear();


Πηγή