Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σαμαράς για Novartis: Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά

«Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά. Με μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα όμως αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και σκοτεινού σκανδάλου της υπόθεσης Novartis».

Αυτό τόνισε σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την απόφαση της κ. Τουλουπάκη να μπει στο αρχείο η υπόθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, σύμφωνα με πληροφορίες , δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος για τον πρώην Πρωθυπουργό, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση από προσταστατευόμενο μάρτυρα.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για σκευωρία και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα, η μήνυσή του περί μεθοδεύσεων ανασύρθηκε πρόσφατα από το αρχείο και ερευνάται από αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου οι οποίοι έχουν στο μικροσκόπιο τους και τις σχετικές καταγγελίες των κ.κ. Βενιζέλου και Αβραμόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι επόμενες μέρες, αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη των δικογραφιών που παραμένουν ανοικτές με φερόμενους ως πρωταγωνιστές  τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ,τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή