Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Σε αγώνα μπάσκετ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Μια επίσκεψη διαφορετική από τις άλλες πραγματοποίησε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης στην περιοχή του Παπάγου, για να παρακολουθήσει το ερασιτεχνικό αγώνα καλαθοσφαίρισης, όπου συμμετείχε και η ομάδα της Αρχιεπισκοπής.

Χωρίς  να το έχει προγραμματίσει κάθισε στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσει τον αγώνα, με αντίπαλο την ομάδα της εταιρείας CocaCola – 3Ε. Το ματς  διεξήχθη στο πλαίσιο του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αθηνών, ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Ο Αρχιεπίσκοπος με χαλαρή διάθεση σχολίασε το παιχνίδι, ενώ στο ημίχρονο οι παίκτες και των δύο ομάδων ανέβηκαν στην εξέδρα για να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

ierwnumos4

Τα μέλη της ομάδας Καλαθοσφαίρισης εργάζονται και ανήκουν στο ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στον ελεύθερο χρόνο τους αγωνίζονται στο πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα της.

ierwnumos2


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Πιερρακάκης: «Είμαστε δίπλα σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς και νοσηλευτές στην περιφέρεια»

«Πίσω από κάθε σχολείο και κάθε δομή υγείας στην περιφέρεια υπάρχουν άνθρωποι που υπηρετούν εκεί …

Daily-News.GR