Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που έδερνε και βίαζε την 34χρονη από το Καμερούν -Διατάχθηκε ΕΔΕ

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε για τον αστυνομικό ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση 34χρονης από το Καμερούν.

Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη αστυνομικού που αφορά την εμπορία ανθρώπων και βιασμό, σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ο υπαρχιφύλακας με καταγωγή από την Καβάλα, ο οποίος έπεσε στη φάκα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ., εκμεταλλευόμενος τη θέση του, προσέγγισε την εκδιδόμενη γυναίκα και δίνοντάς της σημείωμα με το όνομα και το κινητό του, την παρότρυνε να του τηλεφωνήσει. Μία ημέρα μετά, εκείνη τον κάλεσε στο σπίτι της και τότε εκείνος την έπεισε ότι κινδύνευε στην περιοχή που κινούνταν και έτσι τον αποδέχθηκε ως προστάτη της.

Βίντεο: Σε αυτό το σπίτι έδερνε και βίαζε την 34χρονη από το Καμερούν ο αστυνομικός -Η απόπειρα αυτοκτονίας

Το ίδιο βράδυ, ο αστυνομικός συνευρέθη ερωτικά με την 34χρονη, την οποία ωστόσο εξανάγκασε και σε παρά φύσιν συνουσία, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους συνέχισαν να συναντιούνται και ο αστυνομικός τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση. Μάλιστα, κατά τις συναντήσεις τους, ο αστυνομικός φέρεται να ενδιαφερόταν για τα χρήματα που έβγαζε ως εκδιδόμενη.

Λίγο αργότερα, της ζήτησε για πρώτη φορά χρήματα, λέγοντάς της ότι εκείνος δεν έβγαζε αρκετά και θα αναγκαζόταν να πάρει μετάθεση και έτσι δεν θα μπορούσε να την «προστατεύει». Αρχικά, η 34χρονη το έπραξε, ωστόσο, όταν σταμάτησε, ο αστυνομικός την εγκατέλειψε και άρχισε να «προστατεύει» μία άλλη γυναίκα.

Τελικά, ο αστυνομικός γύρισε στο θύμα, ζητώντας της ένα μεγάλο χρηματικό και ένα ποσό καθημερινά. Ο αστυνομικός φέρεται να ζητούσε όλο και περισσότερα και όταν κάποια στιγμή διαφωνούσαν την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Ακόμη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εφιάλτης που βίωσε η 34χρονη στα χέρια του αστυνομικού, την οδήγησαν σε απόπειρα αυτοκτονίας πριν από μία εβδομάδα. Όταν εκείνη απείλησε ότι θα πέσει από τον 3ο όροφο, ο 40χρονος φέρεται να της υποσχέθηκε ότι δεν θα την ενοχλήσει ξανά.


Πηγή