Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σε κελί το μοντέλο που βούτηξε στο κενό για να γλυτώσει από φερόμενο βιαστή

Αρκετά περίεργη εξέλιξη δείχνει να παίρνει η ιστορία του νεαρού μοντέλου από τη Ρωσία, το οποίο για να καταφέρει να γλυτώσει από μία φερόμενη απόπειρα βιασμού από άνδρα σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, βούτηξε στο κενό από τον 6ο όροφο με αποτέλεσμα να σπάσει τη σπονδυλική της στήλη.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η Εκατερίνα Στέτσιουκ αρνήθηκε να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις ενός Πακιστανού επιχειρηματία (οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν για Αμερικάνο) και μίλησε σε φίλους της για την περιπέτειά της, ενώ η μητέρα της ανέφερε ότι ο άνδρας την απείλησε με ένα μαχαίρι.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της, αφού υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων της, μεταφέρθηκε σε φυλακή του Ντουμπάι μιας και ο φερόμενος ως επιτιθέμενος έκανε καταγγελία στην αστυνομία, λέγοντας ότι εκείνη του επιτέθηκε πρώτη και εκείνος αμύνθηκε.

«Την κάλεσε να συζητήσουν για μία επιχείρηση με προϊόντα αισθητικής. Ήπιε κρασί και έγινε βίαιος. Στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της. Η κόρη μου πανικοβλήθηκε και το έκανε», αναφέρει η μητέρα του μοντέλου και συνεχίζει: «Μετά έπιασε ένα άλλο μαχαίρι και αφού της έπιασε το κεφάλι την απειλούσε ότι θα της κόψει το λαιμό. Εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του τον τραυμάτισε με το μαχαίρι και βούτηξε στο κενό για να σωθεί».

Η Στέτσιουκ μετά και τις δύο εγχειρίσεις δεν έχει καταφέρει να περπατήσει αλλά οι αρχές λένε ότι η κατάσταση της υγείας της, της επιτρέπει να μεταφερθεί σε κελί.

localStorage.clear();


Πηγή