Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη

Μία επείγουσα έκκληση για οποιονδήποτε γνωρίζει πληροφορίες στάλθηκε στο newsbeast.gr για ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 24/1 στη Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο:

«Τα ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη (24-25 Ιανουαρίου) και ώρα 02:15 περίπου, αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων, παρέσυρε δικυκλιστή στην περιοχή Μοναστηρίου στους Αγίους Πάντες (μπροστά από τον ΟΣΕ) και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Αναγεννήσεως με Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός του οχήματος, διέφυγε από το σημείο του ατυχήματος εγκαταλείποντας αβοήθητο τον βαριά τραυματισμένο δικυκλιστή ο οποίος, ήταν σε κωματώδη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα,  αιμορραγία, και βαρύτατες  κακώσεις στο κεφάλι παρότι φορούσε κράνος. Η εκτίμηση της τροχαίας και των γιατρών που κάνουν τεράστια προσπάθεια να βελτιώσουν την υγεία του νεαρού δικυκλιστή, είναι ότι το όχημα μετά από τέτοια πρόσκρουση, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Η οικογένεια του νεαρού δικυκλιστή, κάνει έκκληση σε όποιον ενδεχομένως μπορεί να γνωρίζει κάτι σχετικά με το ατύχημα να την ενημερώσει καλώντας απευθείας στο 6977478128 ή στην Τροχαία ώστε να κινηθούν οι κατάλληλες νόμιμες διαδικασίες εντοπισμού του ασυνείδητου οδηγού».


Πηγή