Παρασκευή , 2 Μάιος 2025

Σοκαρισμένη δηλώνει η σύζυγος του ανθρώπου που αιματοκύλησε το Λονδίνο

Λυπημένη και σοκαρισμένη δηλώνει η Rohey Hydara, η σύζυγος του Χαλίντ Μασούντ που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του πλήθος πεζών στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ την Τετάρτη σκοτώνοντας τρεις από αυτούς και στη συνέχεια μαχαίρωσε και σκότωσε έναν άοπλο αστυνομικό στην πύλη του κοινοβουλίου.

«Είμαι λυπημένη και έχω σοκαριστεί από όσα έκανε ο Χαλίντ. Καταδικάζω τις πράξεις του» λέει χαρακτηριστικά σύμφωνα με την Express. Χθες η μητέρα του Janet Ajao είχε δηλώσει ότι κλάψει πολύ για τα θύματα του γιου της.

«Είμαι τόσο σοκαρισμένη και μουδιασμένη από τις πράξεις του γιου μου που οδήγησαν στο θάνατο αθώους ανθρώπους στο Ουέστμινστερ. Δεν συγχωρώ τις πράξεις του ούτε υποστηρίζω τις απόψεις του πριν κάνει αυτές τις θηριωδίες» είπε.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ενδοοικογενειακή βία στο Κερατσίνι: Συνελήφθη 58χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Τις γροθιές στο πρόσωπο και στα χέρια της φέρεται να δέχθηκε μία 46χρονη γυναίκα από …

Daily-News.GR