Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Σοκ: «Εχω πρόβλημα υγείας» φώναξε ο 35χρονος αστυνομικός που βούτηξε με δεμένα χέρια στον Θερμαϊκό

Ένα οδυνηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε σημείο δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής, πίσω από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GrTimes, αστυνομικός περίπου 45 ετών, που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών, εμφανίστηκε με το ιδιωτικό του ΙΧ στο λιμανάκι πίσω ακριβώς από το Ποσειδώνιο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους -μεταξύ των οποίων και έναν ιερέα- ότι σκοπεύει να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα.

Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ σύμφωνα με ορισμένες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον 35χρονο αστυνομικό που βούτηξε με αυτοκίνητο στον Θερμαϊκό

Μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο περιέγραψε στο thestival.gr τι ακριβώς συνέβη. «Είδαμε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα γύρω στα 40 ετών. Μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε “τώρα θα δεις”. Το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο αλλά νομίζαμε ότι θα παρκάρει. Όταν γύρισα για να το δω ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα» είπε.

«Είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νεαρό ζευγάρι που βρισκόταν επίσης στο σημείο, δήλωσε ότι ο άνδρας είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι και στη συνέχεια έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Εξήγησαν ακόμα πως o ιερέας έτρεξε να φωνάξει στον άνδρα να βγει έξω, αλλά ο οδηγός δεν έκανε καμία κίνηση.

Την προανάκριση για το τραγικό αυτό περιστατικό διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.


Πηγή