Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Σπαρακτικό «αντίο» στον πατέρα και τον γιο από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι

Σπαρακτικό «αντίο» στον πατέρα και τον γιο από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι

Κηδεύονται αυτή την ώρα στο νεκροταφείο της Παλλήνης ο 27χρονος αυτόχειρας και ο 4χρονος γιος του, που «έφυγε» από τα χέρια του ίδιου του πατέρα του, στην οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι που συγκλονίζει από την Κυριακή τη χώρα.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου αγοριού, που αποχαιρετά το ίδιο το παιδί της, πλαισιωμένη από την υπόλοιπη οικογένειά της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, ο 27χρονος, που σκότωσε το πρωί της Κυριακής τον γιο του και στη συνέχεια έβαλε τέλος και στη δική του ζωή, είχε αφήσει ένα σημείωμα, στο οποίο ζητούσε συγγνώμη από τη μητέρα του παιδιού για το έγκλημά του, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη του.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτήν την κατάσταση. Δεν έπρεπε να μας είχες αφήσει. Κουράστηκα να είμαι και μάνα και πατέρας. Σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη. Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, δεν πόνεσε», έγραφε στο σημείωμά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha. Η αναφορά αυτή ενισχύει την υπόθεση των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση ότι ο 27χρονος σκότωσε τον 4χρονο την ώρα που κοιμόταν.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μητέρα του παιδιού υποστήριξε πως ο 27χρονος την ξυλοκοπούσε, και αυτός ήταν ο λόγος που τον εγκατέλειψε, ενώ η θεία του, που το βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του, είπε πως ο πατέρας του το χτυπούσε.

«Όλα τα κοριτσάκια που έχουνε παιδάκια και κακοποιούνται από τους άνδρες τους να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν μακριά» είπε από την πλευρά της η γιαγιά του 4χρονου.

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της. Το πώς βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή