Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Στα γραφεία του ΚΚΕ αντιπροσωπεία των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και συναντήθηκε με το γενικό γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η αντιπροσωπεία, ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ για τα ασφαλιστικά και φορολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι, ιδίως με το ΦΠΑ στις νομικές υπηρεσίες, ενόψει μάλιστα της σχετικής συζήτησης που θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ακόμη, ενημέρωσαν οι δικηγόροι τον Δημήτρη Κουτσούμπα για τις προτάσεις των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας ως προς την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

Επικεφαλής της δικηγορικής αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός και μετείχαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γεώργιος Σταματογιάννης και ο ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Ντούγκας.

Στη συνάντηση μετείχε το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Μάκης Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος του τμήματος Λαϊκών Ελευθεριών και Δικαιοσύνης της ΚΕ Αντώνης Αντανασιώτης.

localStorage.clear();


Πηγή