Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026
Δένδιας: Βλέπουμε την Τουρκία ως ίσος προς ίσο

Στα Σκόπια την Τρίτη ο Δένδιας

Οι διμερείς σχέσεις, η ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων, καθώς και θέματα αμοιβαίου περιφερειακού ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των επαφών του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στα Σκόπια.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρει: «Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, συνοδευόμενος και από τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη, στη Βόρεια Μακεδονία, όπου θα συναντηθεί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας, Σ. Πενταρόφσκι και τον Πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ, ενώ θα έχει συνομιλίες με τον ομόλογό του N. Ντιμιτρόφ.

Οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν στις διμερείς σχέσεις, στην ευρωπαϊκή προοπτική της Βορείου Μακεδονίας, καθώς και σε θέματα αμοιβαίου περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να συναντηθεί με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα».


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Πιερρακάκης: «Είμαστε δίπλα σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς και νοσηλευτές στην περιφέρεια»

«Πίσω από κάθε σχολείο και κάθε δομή υγείας στην περιφέρεια υπάρχουν άνθρωποι που υπηρετούν εκεί …

Daily-News.GR