Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Στηβ Γιατζόγλου: Φυσικά και είμαι φασίστας!

Οι οπαδοί του Πανιωνίου έθεσαν προ λίγων ημερών βέτο στην πρόσληψη του Στηβ Γιατζόγλου λόγω των δηλώσεών του στο παρελθόν υπέρ της Χρυσής Αυγής. Ετσι, οι διοικούντες την ΚΑΕ αποφάσισαν να δώσουν τα ηνία στον Δημήτρη Μισιακό, τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ζιάγκου.

Ο Στηβ Γιτζόγλου τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις αυτές μέσω της ιστοσελίδας sdna.gr, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως «υποτίθεται ότι υπάρχει δημοκρατία και ελεύθερος λόγος σε αυτή την χώρα. Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ώρες στον Πανιώνιο δείχνει το ακριβώς αντίθετο».

«Είναι δυνατόν τα πολιτικά φρονήματα κάποιου να καθορίζουν και τη δουλειά του; Που γίνεται αυτό; Λες και ζούμε στο 1967 και στην Χούντα, που αν έλεγες πως είσαι κομμμουνιστής σε έστελναν στη Γιάρο. Έχουμε και τώρα αριστερή Χούντα δηλαδή; Δεν έχουμε ελευθερία στον λόγο μας; Πού ζούμε;», τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «με κρίνουν για τα πολιτικά μου φρονήματα. Όχι για την δουλειά μου, όχι για την εμπειρία μου, ούτε γι’αυτό που είμαι. Είναι αδιανόητο να κανονίζει μία μικρή μερίδα ανθρώπων το τι θα συμβεί σε μία ομάδα. Εμένα μου έκαναν χάρη! Θα έβαζα το κεφάλι μου στην λαιμητόμο για την ομάδα τους, ήξερα ότι θα ήταν θαύμα να σωθούμε και παρόλα αυτά θα ερχόμουν για να την σώσω μέσα σε είκοσι μέρες».

«Και αυτοί έκαναν τα δικά τους… Τι σημαίνει “δεν δεχόμαστε φασίστες στον Πανιώνιο”; Τι είναι αυτό; Είπαν ότι υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή… Φυσικά και είμαι φασίστας! Ο αθλητισμός είναι φασισμός. Κάθε αθλητικός χώρος έχει φασισμό. Οι προπονητές δηλαδή τι είναι; Δημοκράτες; Υπάρχει κανένας αθλητής που ψηφίζει για να παίξει βασικός ή όχι; Κάθε προπονητής και κυρίως οι μεγάλοι, ο Ιωαννίδης, ο Ίβκοβιτς, ο Ομπράντοβιτς, δεν έχουν δημοκρατικές αρχές. Έτσι είναι, τι να κάνουμε;», συμπλήρωσε ο προπονητής.

localStorage.clear();


Πηγή