Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Στη Βεργίνα το νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη συμφωνία των Πρεσπών με τα Σκόπια θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 19:30 το απόγευμα, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, στη Βεργίνα.

«Ο αρχαιολογικός χώρος της Βεργίνας επιλέχθηκε για να σταλεί το μήνυμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο», αναφέρεται στην ανακοίνωση και όπως μεταδίδει το pontos-news.gr.

Η οργανωτική επιτροπή και ο συντονιστής της Αντώνης Καγκελίδης έχουν υποβάλλει αίτημα για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου στον δρόμο μπροστά από τους Βασιλικούς Τάφους ή, εναλλακτικά, λίγα μέτρα παραπάνω, στην κεντρική πλατεία της Βεργίνας.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες -Σε ποιες περιοχές αναμένεται να βρέξει

Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας τις επόμενες …

Daily-News.GR