Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Στον αγνοούμενο άνδρα από το Μαντούδι ανήκει η σορός που βρέθηκε στη βόρεια Εύβοια

Επιβεβαιώθηκε το δυσάρεστο σενάριο για την απώλεια του 67χρονου που αγνοούνταν μαζί με την 58χρονη γυναίκα του, από το βράδυ του Σαββάτου που ο μεσογειακός κυκλώνας χτύπησε το Μαντούδι, αφού βρέθηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πύλι και Βλαχιάς.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Η σορός που εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και ανασύρθηκε με τη βοήθεια δυτών, αναγνωρίστηκε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου από την κόρη του 67χρονου ότι ανήκει στον πατέρα της.

Τώρα στους διασώστες απομένει το καθήκον εντοπισμού και της 58χρονης γυναίκας του που χάθηκαν μαζί το ίδιο βράδυ.

Όπως είχε δηλώσει στο LamiaReport ο Περιφερειακός  Διοικητής των ΠΥ Στερεάς, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, θα «χτένιζαν» όλη την περιοχή από ξηράς και με τη βοήθεια του Λιμενικού τις καταλήξεις των χειμάρρων, καθώς πίστευε ότι η ορμή των νερών ήταν ικανή να τα κουβαλήσει στη θάλασσα.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι…», μας είχε δηλώσει κατηγορηματικά ο κ. Σπαής σημειώνοντας την τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΣ τόσο κατά τη διάρκεια του κυκλώνα, όσο και μετά προσπαθώντας να μετριάσουν τον πόνο των ανθρώπων που είχαν πληγεί από το άγριο φυσικό φαινόμενο.

localStorage.clear();


Πηγή