Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Στόχος ληστών περίπτερα σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία

Οι κλέφτες βγήκαν παγανιά τα ξημερώματα του Σαββάτου σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία. Στο Καρπενήσι άδειασαν στην κυριολεξία ένα περίπτερο, το οποίο μάλιστα ήταν κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου. Οι διαρρήκτες άρπαξαν εμπόρευμα 27.000 ευρώ και 1.000 ευρώ σε κέρματα από την ταμειακή.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Στη συνέχεια αποπειράθηκαν να ανοίξουν ακόμη ένα περίπτερο, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο πολίτη και το έβαλαν στα πόδια, αφήνοντας στο σημείο διαρρηκτικά εργαλεία, έναν σιδηρολοστό και μαι μεταλλική ψαλίδα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δυο δράστες οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.Το ίδιο βράδυ οι κλέφτες «χτύπησαν» ακόμη δυο περίπτερα στο Λειανοκλάδι. Οι ιδιοκτήτες τους αντίκρισαν το πρωί τα σκισμένα νάιλον, τα σπασμένα 5 λουκέτα, τα κομμένα αλουμινένια ρολά και τα άδεια ράφια της επιχείρησης.

Μάλιστα οι δράστες επειδή έγιναν αντιληπτοί από κάποιους κατοίκους, κατά την διαφυγή τους παράτησαν στον χώρο του Ιατρείου εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων τα οποία είχαν σε μεγάλες μαύρες σακούλες και άλλα κλοπιμαία καθώς και μέρος των διαρρηκτικών τους εργαλείων. Πήραν όμως μαζί τους τις ταμειακές μηχανές με μεγάλο χρηματικό ποσό.

Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

(φωτογραφία αρχείου)

localStorage.clear();


Πηγή