Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Κυριακή, λεωφορεία από όλη την Ελλάδα για το Σύνταγμα

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία διοργανώνεται αυτήν την Κυριακή στις 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα, ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική βουλή.

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονία, το όργανο που είχε διοργανώσει τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όρισε τη διεξαγωγή του Συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

«Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις» τονίζεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα.

«Δηλώνουμε στους “πρόθυμους”: Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες» δηλώνει η Επιτροπή που δίνει στη δημοσιότητα τους τρόπους μετακίνησης επισημαίνοντας ότι η λίστα ανανεώνεται διαρκώς.

Η ανακοίνωση από το Δήμο Σαρωνικού

Δωρεάν μετακίνηση για τους δημότες που θα συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, στις 20 Ιανουαρίου.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, πρόκειται να δρομολογήσει λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των δημοτών, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 14.00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Από τα Καλύβια και το Λαγονήσι (ένα λεωφορείο):

  • Ώρα 11.00: Αναχώρηση από το Δημαρχείο, στα Καλύβια
  • Ώρα 11.30: Αναχώρηση από το Λαγονήσι, έμπροσθεν ΒΟΑ, 1ος κύκλος λεωφόρου Καλυβίων

Από την Παλαιά Φώκαια, την Ανάβυσσο και την Σαρωνίδα (ένα λεωφορείο):

  • Ώρα 11.00: Αναχώρηση από την πλατεία της Παλαιάς Φώκαιας
  • Ώρα 11.15: Αναχώρηση από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην Ανάβυσσο.
  • Ώρα 11.30: Αναχώρηση από την πλατεία της Σαρωνίδας

Σχετικά με την ώρα και το σημείο συνάντησης για την επιστροφή από την Αθήνα, οι επιβάτες θα ενημερωθούν κατά την διάρκεια της διαδρομής.

Σημειώνεται ότι οι δαπάνες κίνησης των λεωφορείων καλύπτονται προσωπικά από το Δήμαρχο Σαρωνικού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή