Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Συνέντευξη τύπου δίνουν οι «κομμένοι» υποψήφιοι βουλευτές της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Συνέντευξη τύπου θα δώσουν στη μία το μεσημέρι οι «κομμένοι» από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποψήφιοι βουλευτές που είχαν έρθει στις πρώτες θέσεις στις εκλογές της 21ης Μαϊου αλλά παραγκωνίστηκαν από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στις λίστες για τις εκλογές του Ιουνίου.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Η Ομάδα παραγκωνισθέντων Υποψηφίων Βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας, σας προσκαλεί στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί, στο ξενοδοχείο Εlia Ermou Athens Hotel (Ερμού 15-17, Σύνταγμα), την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ώρα 1:00 το μεσημέρι.

Σκοπός αυτής της συνέντευξης είναι να συζητηθούν όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά τις εκλογές στις 21.05.2023 και τα οποία προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση πολλών υποψηφίων του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας διότι ποτέ έως σήμερα δεν έχει συμβεί τόσο εξόφθαλμη παραβίαση της έκφρασης, της βούλησης των ψηφοφόρων, συνεπώς και της δημοκρατίας. Θα απαντηθούν επίσης όλα όσα προσβλητικά για εμάς τους ψηφισμένους υποψηφίους βουλευτές ακούστηκαν από την κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία χωρίς ίχνος ντροπής, προσπάθησε προσβάλλοντάς μας να δικαιολογήσει τις πρακτικές της.

Σας περιμένουμε… 

Οι υποψήφιες/οι βουλευτές
Καζάκου Μαργαρίτα
Δάλλα Όλγα
Πολυχρονοπούλου Αλεξάνδρα
Λάμπρος Χρήστος
Διαμαντοπούλου Χρύσα
Γκούσκος Τζανής (Τζανέτος)
Μπουραζάνη Νίκη


Πηγή