Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Συνελήφθη γνωστός TikToker -Κατηγορείται ότι θώπευσε δύο ανήλικες έξω από fast food στο κέντρο της Αθήνας

Γνωστός TikToker συνελήφθη από την Αστυνομία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Γνωστός για τα βίντεό του στο TikTok, αλλά και για τη συμμετοχή του σε livestreams του γνωστού YouTuber, συνελήφθη από την Αστυνομία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ο 57χρονος προσέγγισε δύο ανήλικα κορίτσια και επιχείρησε να τα θωπεύσει.

Έπειτα απο έρευνα της Αστυνομίας, ο 57χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανηλίκων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022 σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».


Πηγή