Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ

Συνάντηση με τη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, θα έχουν και αύριο οι πρώην συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ Υπηρεσίες ΑΕ, θυγατρικής της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, στην οποία προτίθενται να καταθέσουν επιπλέον έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την κ. Νοτοπούλου και όπως είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπός τους, ηλεκτρολόγος – μηχανικός, Γιώργος Πλαγάκος,  αύριο θα καταθέσει ορισμένα έγγραφα που ζητήθηκαν από τη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης.

«Στη σημερινή συνάντηση, αφού μας άκουσε η κ. Νοτοπούλου, μας διαβεβαίωσε ότι ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας, θα ενημερώσει τον Έλληνα πρωθυπουργό για την κατάσταση και θα θέσει υπόψη του τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα», τόνισε ο κ. Πλαγάκος.

Στο μεταξύ, συνεχίζουν ανελλιπώς, από τις 7 Μαρτίου, τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ ΑΕ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι 87 πλέον συμβασιούχοι και όπως είπε ο κ. Πλαγάκος οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.

Υπενθυμίζεται, ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών το αίτημα που κατατέθηκε, για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.

localStorage.clear();


Πηγή