Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Συνοδευόμενος από τον Αλέξη Χαρίτση πήγε ο κ. Τσίπρας στο MEGA - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Συνοδευόμενος από τον Αλέξη Χαρίτση πήγε ο κ. Τσίπρας στο MEGA – Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση πήγε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του κόμματος με την ασφάλειά του, τον τέως υπουργό Εσωτερικών και δύο εκ των συνεργατών του, έφθασε στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού στις 19:30 ακριβώς – και αφού νωρίτερα είχαν επισκεφθεί το χώρο σκυλιά της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Στην κεντρική είσοδο τον περίμενε κουστουμαρισμένος ο γενικός διευθυντής του καναλιού Σταμάτης Μαλέλης, που τον συνόδευσε με το ασανσέρ μέχρι το μακιγιάζ που βρίσκεται στο δεύτερο υπόγειο, παραδίπλα από το πλατό.

Όση ώρα βαφόταν, οι δύο άνδρες είχαν πιάσει κουβέντα τόσο για τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού όσο και για μέλλον της κεντροαριστεράς, ενώ το δελτίο ειδήσεων μόλις εκείνη την ώρα ξεκινούσε παίζοντας ως πρώτο θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό/προσφυγικό.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο κ. Τσίπρας μπήκε στο στούντιο μαζί με τον κ. Χαρίτση, έναν εκ των συνεργατών του και δύο από τους αστυνομικούς του, ενώ ο κ. Μαλέλης ανέλαβε θέση στο ασφυκτικά γεμάτο εκείνη την ώρα κοντρόλ, μιλώντας αρκετές φορές στο ακουστικό της παρουσιάστριας Δώρας Αναγνωστοπούλου που υπέβαλλε τις ερωτήσεις μαζί με τον διευθυντή της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνη Καρακούση.

Ο τέως πρωθυπουργός ξεκίνησε ευχόμενος στον «αέρα» καλή επιτυχία στο κανάλι, προσθέτοντας πως «είναι πολύς ο χρόνος από τότε που είχα ξανάρθει στο παλιό MEGA, όμως αυτή τη φορά έρχομαι σε ένα MEGA που έχει κάτι που δεν είχε το προηγούμενο, άδεια λειτουργίας. Αυτό αυτό είναι μια κατάκτηση για την ενημέρωση, να υπάρχουν κανόνες, να μην εκπέμπει κανένας παράνομα. Καμιά φορά οι κανόνες κοστίζουν προς τους ιδιοκτήτες αλλά έτσι πρέπει».

Όταν ολοκληρώθηκε η παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο δελτίο, τον παρέλαβε και πάλι ο κ. Μαλέλης και αφού έκαναν και πάλι μια στάση στο μακιγιάζ για να ξεβαφτεί πήγαν στον δεύτερο όροφο που βρίσκεται το γραφείο του δεύτερου. Εκεί κουβέντιασαν χαλαρά για περίπου ένα τέταρτο και ακολούθως ο τέως πρωθυπουργός αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις.


Πηγή