Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

ΣΥΡΙΖΑ για διευκρινίσεις Αθανασίου: Προσπαθεί να αμφισβητήσει αυτό που άκουσαν οι πάντες

Ανακοίνωση αναφορικά με τη διευκρινιστική δήλωση που έκανε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «στοχοποίηση Ελλήνων βουλευτών».

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει στην ανακοίνωσή της πως «Ο κύριος Αθανασίου προσπαθεί μέσα από το γνωστό καταφύγιο της ”παρερμηνείας” να αμφισβητήσει αυτό που άκουσαν οι πάντες: τη στοχοποίηση Ελλήνων βουλευτών βάσει του θρησκεύματός τους. Φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία η παραζάλη από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών οδηγεί στα όρια της πολιτικής παραφροσύνης και στην κατασκευή ”εσωτερικού εχθρού” εκ του μηδενός».

Διευκρινίσεις Χαρ. Αθανασίου: «Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό βουλευτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος»

Χαράλαμπος Αθανασίου: Να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό της Βουλής ζητά το ΠΑΣΟΚ -Να διαγραφεί λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Τα πράγματα είναι απλά: ο κύριος Αθανασίου αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων βουλευτών και επιχείρησε να εμφανίσει ως αναγκαίες τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων» υπογραμμίζουν στη Κουμουνδούρου.

«Επαναλαμβάνουμε. Στην εξαιρετικά κρίσιμη αυτή συγκυρία ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να κάνει το ελάχιστο: να αποπέμψει τον κύριο Αθανασίου και να αποδοκιμάσει τις εμπρηστικές του δηλώσεις» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.


Πηγή