Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση να αφήσει τις διαρροές και να πάρει πίσω το εξευτελιστικό κουπόνι για τους επιστήμονες»

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε το Σάββατο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή «διαρροές» κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου, για την ένταξη επιστημόνων στο έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ.

«Η κυβέρνηση να αφήσει τις “διαρροές” κύκλων του Μαξίμου για ένταξη των επιστημόνων στο έκτακτο επίδομα και να προχωρήσει άμεσα σε αναδίπλωση, όπως την κάλεσαν οι επιστημονικοί κλάδοι και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρει πίσω το εξευτελιστικό μέτρο των εκπαιδευτικών κουπονιών για τους επιστήμονες και να τους εντάξει πλήρως στο – έστω και ανεπαρκές – έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως «μιας και η κυβέρνηση έκανε την αρχή με τις αναδιπλώσεις, να πάρει πίσω και την εκ περιτροπής εργασία με μείωση μισθού 50% για όλους τους εργαζόμενους που έφερε με θράσος στην ΠΝΠ ο κ. Βρούτσης».

«Χρειάζονται γενναία και οριζόντια μέτρα στήριξης και ρευστότητας για επιχειρήσεις και εργαζόμενους, όχι μέτρα που θα σπάσουν τα κοντέρ της ύφεσης και της ανεργίας», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.


Πηγή