Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε» -Η απάντηση Μητσοτάκη στον Τσίπρα και το βίντεο της ΝΔ

Στην χθεσινή περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με πολλούς πολίτες και η κάμερα κατέγραψε έναν έντονο διάλογο που είχε με μια κυρία στην Πολίχνη.

Η συγκεκριμένη κυρία διαμαρτυρόταν για τους λογαριασμούς του ρεύματος αλλά και για τα όσα υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ με τα «δεν πληρώνω», και τότε ο Αλέξης Τσίπρας της είπε, για να την αποφύγει: «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε, σε λίγο».

Παρακολουθήστε τον διάλογο:

Η ΝΔ απάντησε με βίντεο και υπενθύμισε στον κ. Τσίπρα ότι επί ΣΥΡΙΖΑ έκλαιγαν κυριολεκτικά οι συνταξιούχοι, με τα capital controls, τη φορολογία και τις περικοπές.

Το γάντι σήκωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλώντας χθες στη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, αναφέρθηκε στις ελαφρύνσεις που κάνει η κυβέρνηση για τα αδύναμα στρώματα και τις συνέκρινε με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας σκωπτικά:

«Σήμερα, είδα τον κ. Τσίπρα να απευθύνεται σε κάποια κυρία σε μία περιοδεία την οποία έκανε στη Θεσσαλονίκη και της είπε «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε». Πράγματι, έκλαιγαν οι συνταξιούχοι το 2015 έξω από τα ΑΤΜ. Και ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα που σε κάθε ευκαιρία μας θυμίζει τη χειρότερη κυβέρνηση που είχε η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά.

Όμως εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο -το έχουμε πει πολλές φορές, το επαναλαμβάνω και σήμερα- να εμπλακούμε στην τοξικότητα και στην χυδαιότητα των πολιτικών μας αντιπάλων. Θα επιμείνουμε στην ευπρέπεια του λόγου μας και στην ισχύ των επιχειρημάτων μας. Θα μιλάμε με στοιχεία, με νούμερα και με το έργο το οποίο έχουμε παράξει όλους αυτούς τους 33 μήνες, παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε».

Ο πρωθυπουργός έκανε και σχετική ανάρτηση με το απόσπασμα της ομιλίας του:


Πηγή