Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αγώνας ενάντια στη φασιστική απειλή πρέπει να είναι καθημερινός

Ο αγώνας ενάντια στην φασιστική απειλή, πρέπει να είναι καθημερινός, διαρκής και πολύμορφος, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, με αφορμή την συμπλήρωση 5 χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από την πιο στυγνή εγκληματική ενέργεια της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, τη δολοφονία του αντιφασίστα ακτιβιστή Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Η μνήμη του Παύλου παραμένει ζωντανή, η στάση ζωής του αποτελεί παράδειγμα για τη νέα γενιά» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «η μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις των ημερών αποτελεί δημοκρατικό καθήκον».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσή τους ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας από τη δίκη της ΧΑ, είναι σοκαριστικά. Η καταδίκη των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής αποτελεί αναγκαίο βήμα για την οριστική επιστροφή τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Δεν φτάνει όμως αυτό». Και καταλήγει: «Ο αγώνας ενάντια στην φασιστική απειλή, στον οποίο είχε στρατευθεί ολόψυχα ο νεαρός καλλιτέχνης, πρέπει να είναι καθημερινός, διαρκής και πολύμορφος»

localStorage.clear();


Πηγή