Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Συσκέψεις σε Κοζάνη και Ιωάννινα παρουσία Χαρδαλιά

Συσκέψεις σε Κοζάνη και Ιωάννινα παρουσία Χαρδαλιά – Newsbeast

Στην Κοζάνη μεταβαίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα έχει περάσει από χθες στο επίπεδο 4 Aυξημένου Kινδύνου στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο κ. Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει ευρεία σύσκεψη στην έδρα της αντιπεριφέρειας, στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, στην οποία θα συμμετάσχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι τέσσερεις δήμαρχοι της περιοχής.

Τον Νίκο Χαρδαλιά συνοδεύουν ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο διευθυντής Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ, Σπύρος Σαπουνάς.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους συνεργάτες του, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων εμφανίζει και αυτή υψηλό επιδημιολογικό φορτίο (επίπεδο 3 Αυξημένης Επιτήρησης).

*Φωτογραφία αρχείου


Πηγή