Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

«Σφάχτηκαν» στο Twitter Κρανιδιώτης και Μπογδάνος με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Έντονο διάλογο με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχαν στο Twitter οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Φαήλος Κρανιδιώτης, με απίστευτες κατηγορίες και χαρακτηρισμούς.

Καυστικά μηνύματα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, λίγους μήνες μετά το πολιτικό διαζύγιο του πρώτου με το κόμμα του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Αφορμή στάθηκε η απάντηση του ανεξάρτητου βουλευτή σε ακόλουθό του στο Twitter, ο οποίος τον κατηγορούσε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ψηφοθηρικά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο επικεφαλής του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» απάντησε: «Μας μπερδεύεις με τους συνομιλητές/απολογητές/κολαούζους του Κυριάκου, τους ψευτοδεξιούς Φαηλοτζήμερους, που έχουν δηλώσει πως ό,τι μαζέψουν στις πρώτες εκλογές θα του το επιστρέψουν στις δεύτερες. Εμείς δεν συζητάμε καν συνεργασία, ούτε στήριξη της ΝΔ, πριν και μετά τις εκλογές».

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης του απάντησε σε έντονο ύφος, πως «αν χρειαζόταν για να εκλεγείς, θα προσκυνούσες και την κεφάλα του Λένιν στην αυλή του Περισσού. Δικαιώνεις κάθε μέρα την κλωτσηδόν διαγραφή σου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Μάθε να καβαλάς παπί, μετά τις εκλογές μόνο ντελιβεράς θα μπορείς να γίνεις».

«Δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές. Το ότι ο συνομιλητής του Μητσοτάκη το γυρνάει στο καφριλίκι για να ταΐσει σανό κανέναν αφελή πατριώτη, είναι μονομερής προσέγγιση. Οι διαφορές είναι πολιτικές. Αυτοί είναι με τη ΝΔ, εμείς απέναντι», ανταπάντησε ο κ. Μπογδάνος.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης εξαπέλυσε νέα επίθεση σε προσωπικό επίπεδο στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τονίζοντας:

«Ταλαίπωρε, πες στους ανθρώπους πόσες φορές ήρθες να μου μιλήσεις λέγοντάς μου “χωρίς να το πεις στο Θάνο”, νομίζοντας πως είμαι σαν τα μούτρα σου και μόνο ξύλο δεν έφαγες για την διπροσωπία σου. Πες για την ευθυγράμμισή σου με τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές» και πρόσθεσε «πες για την πρότασή σου να χρηματοδοτηθούμε από φιλορωσοψέκ επιχειρηματία και σε στείλαμε για φρέσκα».




Πηγή