Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Τέλος καλό, όλα καλά για τη τραυματισμένη γυναίκα στον Όλυμπο

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα ορειβάτισσα, η οποία έπεσε νωρίτερα στη θέση λούκι Μύτικα, στον Όλυμπο.

Η γυναίκα διασώθηκε από κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πυροσβέστες και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Η ορειβάτισσα, παρόλο που είχε πτώση 500 μέτρων σε χιονοσκεπή περιοχή, κατάφερε με ίδιες δυνάμεις και με τη βοήθεια των συντρόφων της να φτάσει στο καταφύγιο Αποστολίδη, στο οροπέδιο των Μουσών από όπου και την παρέλαβε το ελικόπτερο.

(φωτογραφία αρχείου)

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατέρρευσε το κυβερνητικό επιχείρημα για τον κόφτη -Δυνατή η μείωση του ΕΦΚ, η 13η σύνταξη και ο 13ος μισθός»

Στην πολιτική και οικονομική συγκυρία, καθώς και στον σχεδιασμό των επόμενων πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών …

Daily-News.GR