Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τέσσερις οι νεκροί από την έκρηξη στο Λέστερ

Η έκρηξη που κατέστρεψε ένα παντοπωλείο και ένα σπίτι χθες το βράδυ στην πόλη του Λέστερ είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και τέσσερις ακόμη να τραυματιστούν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική Αστυνομία.

«Υπάρχουν τέσσερις επιβεβαιωμένοι νεκροί σε αυτό το στάδιο και ένας αριθμός ατόμων που εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται και οι προσπάθειες διάσωσης συνεχίζοντες ώστε να εντοπιστούν τυχόν άλλα θύματα», τόνισε ο επικεφαλής των τοπικών Αρχών, Σέιν Ο’Νιλ.

Η έκρηξη που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κτίριο της αγγλικής πόλης και η πυρκαγιά που ξέσπασε στη συνέχεια κατέστρεψαν ένα παντοπωλείο που βρισκόταν στο ισόγειο, όπως και τη διώροφη κατοικία από πάνω του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προς το παρόν δεν είναι γνωστή η αιτία της έκρηξης, με τις Αρχές να εξακολουθούν να ερευνούν την περιοχή.

«Ζητάμε από τον Τύπο και την κοινή γνώμη να μην κάνουν υποθέσεις αναφορικά με τις αιτίες του ατυχήματος αυτού, όμως σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια», είχε επισημάνει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία του Λέστερ.

localStorage.clear();


Πηγή