Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ταξιδιώτης του χρόνου από το 2030 πέρασε τον ανιχνευτή ψεύδους!

Ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι μας ήρθε από το 2030 για να μοιραστεί μερικές αλήθειες για το μέλλον κατάφερε μυστηριωδώς να περάσει τον ανιχνευτή ψεύδους.

Ο παράξενος ταξιδιώτης του χρόνου, που κυκλοφορεί με το όνομα «Νώε», λέει πως πρέπει να παραμείνει ανώνυμος καθώς παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα για να μας αποκαλύψει τα μελλούμενα.

Και καθώς κανείς δεν πίστευε φυσικά όσα έλεγε, ο Νώε συμφώνησε να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να φανεί αν λέει αλήθεια ή όχι.

Σε συνέντευξή του στο Apex TV, όπου έλαβε χώρα ζωντανά η διαδικασία, τον ρωτούν ας πούμε «είσαι πραγματικός ταξιδιώτης του χρόνου από το 2030;», εκείνος απαντά «ναι» και ανάβει το πράσινο λαμπάκι «αλήθεια». Αν και τα αποτελέσματα του ανιχνευτή ψεύδους δεν φαίνονται στην κάμερα, κάτι που ψυλλιάζει πολλούς για το τι συμβαίνει στο περιθώριο.

Μετά μας λέει πως ο Τραμπ επανεκλέγεται και το 2020, το Bitcoin καθιερώνεται ως νόμισμα, η τεχνητή νοημοσύνη εγκαθιδρύεται μέχρι το 2021, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πιάνουν τα 600 μίλια/ώρα και οι άνθρωποι κάνουν ταξιδάκια στον Άρη το 2028, την ίδια χρονιά δηλαδή που μαθαίνει η ανθρωπότητα πως μπορεί να ταξιδέψει στον χρόνο.

Λέει επίσης πως δεν μπορεί να παράσχει αποδείξεις, «εξαιτίας ενός παράδοξου», κάτι που επιβεβαιώνει και ο πολυγράφος. «Δεν είναι πρόθεσή μου να εξαπατήσω κανέναν», εξομολογείται στην κάμερα με την παραμορφωμένη φωνή του, «θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό, ο μοναδικός σκοπός μου είναι να σας αποδείξω πως τα ταξίδια στον χρόνο υπάρχουν».

Και υπάρχουν, όπως αποκαλύπτει, ήδη από το 2003, αλλά «δεν προορίζεται να αποκαλυφθούν στο κοινό πριν από το 2028». Κάτι που δύσκολα μπορεί να γίνει δεκτό από όσους τον έχουν ακούσει, καθώς οι αποδείξεις δεν εμφανίζονται πουθενά και όλα μένουν στη σφαίρα της φαντασίας…

localStorage.clear();


Πηγή