Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τατσόπουλος: Είμαι αριστερός ελευθέρας βοσκής

Για την απόφασή του να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ μιλά ο Πέτρος Τατσόπουλος σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», δηλώνοντας «αριστερός ελευθέρας βοσκής».

Όπως λέει στον Δημήτρη Δανίκα, από το 2010 είχε αρχίσει να σχηματίζει θετική έως εξαιρετική γνώμη «για τους Μητσοτάκηδες», από την ημέρα που γνώρισε και συνεργάστηκε κάπως με την Ντόρα Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης. «Το δεύτερο περιστατικό που με έσπρωξε στους Μητσοτάκηδες ήταν μία δήλωση του Κυριάκου που με εκφράζει απόλυτα και που περίπου έλεγε ότι είναι εχθρός τόσο με τον αριστερό όσο και με τον δεξιό λαϊκισμό» συνεχίζει.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

Για την επιλογή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έκανε το πρώτο βήμα για τη συνεργασία τους, όπως τονίζει, «προφανώς εκτιμήθηκε η απήχηση. (…) Κανένα κόμμα δεν χαρίζει σε κανέναν τίποτα» τονίζει.

Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πέτρος Τατσόπουλος λέει πως τον είχε γνωρίσει από το 2014 και «ήταν από τότε ρεαλιστής, πολύ ρεαλιστής. Ο Τσίπρας είναι killer». «Και κάτι άλλο» συνεχίζει σε άλλο σημείον της συνέντευξης. «Σχετικά με τον Τσίπρα. Δεν έχει διαβάσει τίποτα. Παντελώς αγράμματος. Εκπρόσωπος κι αυτός του 50% των πολιτών. Που μετά το σχολείο δεν ανοίγουν μισό βιβλίο».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τατσόπουλος λέει πως πίστευε πως θα επικρατούσαν οι ρεαλιστές αλλά τελικά δεν επικράτησαν ούτε οι ιδεοληπτικοί. «Ούτε οι ρεαλιστές. Τελικά επικράτησαν οι καιροσκόποι. Περισσότεροι καιροσκόπος πεθαίνεις. Καιροσκόποι. Natural born killers».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή