Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τα πήρε άσχημα και… τράκαρε την Πόρσε του στην αντιπροσωπεία

Μια Porsche Cayenne εισβάλει στην αντιπροσωπεία, όπως βλέπουμε από το βίντεο, έπειτα από τον καυγά που είχε ο κάτοχός της με υπάλληλο για τη νέα Porsche Panamera Sport Turismo που αγόρασε ο επιχειρηματίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε πόλη της δυτικής Ταϊβάν, όταν ο 42χρονος μπήκε από τα παραθύρια στην αντιπροσωπεία για να δηλώσει την αγανάκτησή του! Και τη δήλωσε πάνω στα γραφεία.

Την ώρα που οι υπάλληλοι είναι εμφανώς σε αμηχανία, ο Chu (η αστυνομία έδωσε μόνο το μικρό του όνομα στη δημοσιότητα) φαίνεται πως ψάχνεται και για άλλα. Τα νεύρα του οφείλονταν πως τα έξτρα που παρήγγειλε στη νέα του Πόρσε δεν μπήκαν ποτέ στο αμάξι που του παραδόθηκε πρόσφατα, κι έτσι πήγε να ζητήσει τον λόγο, καθώς μιλάμε για λάθος δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Η αντιπροσωπεία παραδέχτηκε πως ήταν δικό της λάθος, εκείνος ήθελε όμως τα χρήματά του πίσω. Κι έτσι μπήκε με την άλλη του Πόρσε στην αντιπροσωπεία για να τα πει ένα χεράκι με τους υπεύθυνους.

Τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα και εκείνος εξέδωσε γραπτή απολογία, λέγοντας πως μετανιώνει για τις πράξεις του. Η αστυνομία είπε πως ο άντρας είχε κι άλλες καταδίκες στο μητρώο του, για απάτες και κλοπές, και το περιστατικό ερευνάται πλέον στο φως των αποκαλύψεων…

localStorage.clear();


Πηγή