Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα ψηλοτάκουνα έκρυβαν ένα παράνομο περιεχόμενο

Σε επτάμισι χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μια 51χρονη γυναίκα στην Αυστραλία η οποία είχε συλληφθεί πέρσι στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή της.

Συγκεκριμένα μέσα στα τακούνια των παπουτσιών της αλλά και σε άλλα αντικείμενα που μετέφερε στη βαλίτσα της είχαν βρεθεί συνολικά 756 γραμμάρια κοκαΐνης. Η Ντενίζ Μαρί Γούντραμ είχε πει τότε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε για την ύπαρξη των ναρκωτικών.

Στο δικαστήριο αργότερα ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα του Χέντρικ Κορνέλιους, τον οποίο γνώρισε στο διαδίκτυο και είχαν συνάψει σχέση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sydney Morning Herald», η δικηγόρος της περιέγραψε την κατηγορούμενη ως μιας βαθιά θρησκευόμενη και κοινωνικά απομονωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα εκμετάλλευσης του Κορνέλιους.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα από το Μιζούρι των ΗΠΑ συμμετείχε στην επιχείρηση οικειοθελώς, ανατρέποντας τους ισχυρισμούς της.

Μάλιστα, πριν πραγματοποιήσει το ταξίδι της στην Αυστραλία είχε επισκεφθεί κάποια στιγμή τη Νότια Αμερική, απ’ όπου φαίνεται πως προμηθεύτηκε την κοκαΐνη.

Την Πέμπτητο Πρωτοδικείο της Νέας Νότιας Ουαλίας ανακοίνωσε στην 51χρονη την ποινή της.

«Δεν δέχομαι ότι είναι ειλικρινά μετανιωμένη για την παρανομία της αντί να λυπάται για την κατάσταση στην οποία έμπλεξε», ανέφερε η δικαστής Πενέλοπε Γουός η οποία δεν πείστηκε από την ιστορία της κατηγορούμενης.

Η Γούντραμ θα πρέπει να μείνει τεσσερισήμισι χρόνια στη φυλακή πριν κάνει αίτηση αποφυλάκισης.

localStorage.clear();


Πηγή