Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τζέισον Αντιγόνη: Καταγγέλλω τον μισογυνισμό πίσω από τα σχόλια για την εμφάνισή μου

Τζέισον Αντιγόνη: Καταγγέλλω τον μισογυνισμό πίσω από τα σχόλια για την εμφάνισή μου

«Η ρητορική μίσους επιβιώνει» είπε το Τζέισον Αντιγόνη σχολιάζοντας τις επιθέσεις που ήδη δέχεται μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του με τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Yπάρχουν άτομα που δεν εκφράζονται μέσα από το δίπολο αρσενικό-θηλυκό και θα συνεχίσω τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Για τυπικούς λόγους στο ψηφοδέλτιο θα αναγράφομαι ως Ιάσων Δούσης (Τζέισον Αντιγόνη)» είπε μιλώντας στο News24/7 στους 88,6.

«Εκτός από τις επιθέσεις» συνέχισε «δέχομαι τεράστια αγάπη και αποδοχή από τον κόσμο όπως και άλλοι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές. Όμως η ρητορική μίσους επιβιώνει. Με κόπο προσπάθεια και αντιξοότητες θα πάμε μπροστά. Πρέπει να πάμε οπωσδήποτε μπροστά και καλώ τους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν τους υποψήφιους που υποστηρίζουν τους ανθρώπους».

«Δεν φοράω πια φορέματα, έχω κόψει τα μαλλιά μου και τα χάρισα σε καρκινοπαθείς γυναίκες, αλλά καταγγέλλω τον υφέρποντα μισογυνισμό που βρίσκεται πίσω από τα σχόλια για την εμφάνισή μου. Έχουμε τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και ακτιβιστών στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι μια συμβολική νίκη του κινήματός μας» είπε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή