Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Την έπιασε αθυρόστομο παραλήρημα στην πτήση, την πέταξαν τελικά έξω

Δεν είναι ασυνήθιστο να κοπανάνε οι επιβάτες κάνα ποτηράκι πριν την πτήση, δεν πρέπει πάντως να το παρακάνουν με το αλκοόλ, αλλιώς καταλήγεις με κάτι σκηνικά σαν αυτό που εκτυλίχθηκε σε πτήση της EasyJet από το Μάντσεστερ στην Πάφο.

Μια 23χρονη γυναίκα μπλέχτηκε λοιπόν σε μεθυσμένο καυγά με την παρέα της και όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας: «ήταν όλοι τους πολύ μεθυσμένοι, πίνοντας τα δικά τους ποτά στην πτήση. Και μετά άρχισαν να βρίζουν και να τσακώνονται και να απειλούν τους άλλους επιβάτες».

Τέτοια ήταν τα καμώματά τους που ο κυβερνήτης αποφάσισε να τους ξεφορτώσει στην Αθήνα, όταν η κατάσταση κλιμακώθηκε. Στο βίντεο ακούμε τις φωνές και το αθυρόστομο παραλήρημά της, το οποίο κατέληξε σε κλάματα, καθώς ανησυχούσε τώρα πως θα τη βίαζε κάποιος αν την κατέβαζαν από το αεροπλάνο!

Τελικά κατέβηκε μόνη της, συνοδεία πάντα, μιας και η άλλη επιλογή ήταν να της φορέσουν χειροπέδες και να τη σύρουν σηκωτή από την καμπίνα. Η πτήση άργησε όμως και η επιστροφή από την Κύπρο στο Μάντσεστερ αναβλήθηκε για το επόμενο πρωί, με τόσους και τόσους επιβάτες να πληρώνουν τελικά τα σπασμένα του μεθυσμένου κοριτσιού.

Εκπρόσωπος της EasyJet δήλωσε: «Η EasyJet επιβεβαιώνει πως η πτήση EZY1975 από το Μάντσεστερ στην Πάφο στις 23 Μαρτίου εξετράπη στην Αθήνα και την περίμενε η αστυνομία κατά την άφιξή της, όπου τέσσερις επιβάτες κατέβηκαν εξαιτίας της συμπεριφοράς τους».

localStorage.clear();


Πηγή