Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τι βρήκε και τι ψάχνει η αστυνομία για τον θάνατο 20χρονου Αφγανού στην Πάτρα

Σε 11 προσαγωγές αλλοδαπών έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά τον θάνατο 20χρονου Αφγανού μετανάστη απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας, έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου».

Μετά τις συμπλοκές που σημειώθηκαν χθες βράδυ μεταξύ αλλοδαπών, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες, τέσσερα φυσίγγια, μία βέργα και πολλές πέτρες.

Σχετικά με τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του 20χρονου Αφγανού, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας τόσο για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών όσο και για τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών.

Όλα ξεκίνησαν αργά χθες βράδυ, όταν ομάδα περίπου 70 αλλοδαπών έφυγε από τον χώρο πρώην εργοστασίου ξυλείας και κινήθηκε προς τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν περίπου ακόμη 20 αλλοδαποί .

Έπειτα από λίγη ώρα ακολούθησε πετροπόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων και στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 20χρονος Αφγανός. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

localStorage.clear();


Πηγή