Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο της 37χρονης Κατερίνας

Αυτοκτονία δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου της 37χρονης Κατερίνας που βρέθηκε νεκρή στο πάρκο Νεολαίας κάτω από τα τείχη της Δουκός Μποφώρ στο κέντρο του Ηρακλείου.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά και την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της άτυχης γυναίκας αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς στη σορό δεν βρέθηκαν εκδορές ή ίχνη από πάλη και ο θάνατός της επήλθε την ημέρα της εξαφάνισής της.

Το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να βγει αν όχι σήμερα αργά το μεσημέρι, το πρωί της Δευτέρας, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Την ίδια ώρα η μητέρα της Κατερίνας εξακολουθεί να υποστηρίζει πως ο θάνατος της κόρης της είναι δολοφονία, καθώς – όπως ισχυρίζεται – δεν υπήρχε κάτι στη ζωή της που να την έχει καταρρακώσει ώστε να αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη έφυγε από το σπίτι της το πρωί της 5ης Μαρτίου και ενώ η μητέρα της κοιμόταν, πέρνοντας μόνο τα κλειδιά της. Εννέα ημέρες μετά το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου από περαστικούς.

Περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη στο flashnews.gr

localStorage.clear();


Πηγή