Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Τι λένε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για την υπόθεση της Γεροβασίλη

«Τους καλούμε ή να διαψεύσουν το δημοσίευμα ή να παραιτηθεί η κυρία Γεροβασίλη» αναφέρει το Ποτάμι απαντώντας στην κυβέρνηση με αφορμή το δημοσίευμα εφημερίδας για το πόθεν έσχες της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι σημειώνει: «Οι γνωστοί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αντί να απαντήσουν βρίζουν. Τσιμουδιά για την ουσία της υπόθεσης της κυρίας Γεροβασίλη. Το ίδιο που κάνουν πάντα: από τα ταξίδια του κ. Παππά στο Καράκας ως τις offshore της Αυγής. Τους καλούμε ή να διαψεύσουν το δημοσίευμα ή να παραιτηθεί η κυρία Γεροβασίλη. Απάντηση δεν είναι ούτε οι ύβρεις τους ούτε οι “τρολιές” τους».

Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του αναφέρει τα εξής:

«Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την κυρία Γεροβασίλη είναι ιδιαίτερα σοβαρές», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σχολιάζοντας δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για το πόθεν έσχες της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ο κ. Χρηστίδης σημειώνει πως οι αρμόδιοι θεσμοί οφείλουν άμεσα να ελέγξουν και να ρίξουν άπλετο φως στο πόθεν έσχες του κυβερνητικού στελέχους.


Πηγή