Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τι τσάντισε τον Κάρολο ενώ υπέγραφε την απόφαση που τον έκανε βασιλιά -Η οργισμένη κίνηση σε βοηθό του, video

Ο Κάρολος Γ’ έγραψε ιστορία σήμερα, καθώς ανακηρύχθηκε νέος βασιλιάς – αλλά οι θεατές της σημαντικής εκδήλωσης πρόσεξαν και τη στιγμή που ο νέος μονάρχης έκανε ξαφνικά μια οργισμένη χειρονομία σε έναν από τους βοηθούς του.

Καθώς πήγαινε να υπογράψει την ιστορική διακήρυξη, ο βασιλιάς έκανε μανιωδώς νόημα σε έναν βοηθό να μετακινήσει ένα κουτί με στυλό από το γραφείο του το οποίο τον εμπόδιζε να υπογράψει. Οι θεατές περιέγραψαν το τραπεζάκι ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο.

Ο Κάρολος ζήτησε από έναν κοντινό βοηθό να απομακρύνει το κουτί από το τραπέζι ώστε να μπορέσει να υπογράψει το δεύτερο μέρος του μεγάλου εγγράφου.

Και ο εκνευρισμός δεν σταμάτησε εκεί, αφού δευτερόλεπτα αργότερα φάνηκε να ενοχλεί τον Κάρολο και το μελανοδοχείο. Η κάμερα σε εκείνο το σημείο έπιασε τον Κάρολο να προσπαθεί να καταπιεί τον εκνευρισμό του και παράλληλα να κάνει νόημα με έναν τρόπο που μάλλον κατέληξε… κωμικός, στον βοηθό του για να απομακρύνει και αυτό το… ενοχλητικό αντικείμενο.

Παρά τη σοβαρότητα της στιγμής, οι θεατές δεν μπορούσαν να μην βρουν διασκεδαστική την προφανή δυσκολία που είχε ο βασιλιάς με το στυλό και ξέσπασαν σε κωμικά σχόλια σχετικά με το συμβάν.

Το σετ στυλογράφων που χρησιμοποίησε για να υπογράψει το βαρυσήμαντο έγγραφο ήταν δώρο από τους γιους του, τους πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ.

Χαμός στα σόσιαλ μίντια

Οι παρατηρήσεις και τα memes έχουν ήδη κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αμήχανη στιγμή.

Κάποιος είπε ότι το τραπέζι που υπέγραψε τα έγγραφα «είχε το ιδανικό μέγεθος για ένα ατομικό δείπνο».

Ένας άλλος τηλεθεατής είπε: «Αυτό είναι το επόμενο βήμα. Εξαιρετικό θέαμα. Ο βασιλιάς Κάρολος λίγο ταραγμένος με την κατάσταση με το στυλό».

«Ο βασιλιάς “τσέπωσε” το στυλό»

Ορισμένοι θεατές αστειεύτηκαν ότι ο νέος βασιλιάς «έκλεψε» την πένα αφού τον είδαν να την βάζει στην τσέπη του πριν την ξαναβγάλει.

Ο χρήστης του Twitter, ο οποίος είναι προφανώς συνηθισμένος να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα γραφική ύλη, παρατήρησε: «Ο Κάρολος τσέπωσε το στυλό»

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος έφτιαξε ένα meme σχολιάζοντας την προφανή έλλειψη προετοιμασίας και σύγχυσης, αστειευόμενος ότι σε μια από τις «πιο υπερβατικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του Ηνωμένου Βασιλείου» ο Κάρολος έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα στυλό bic από το ράφι.


Πηγή