Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τον Γκουτέρες θα συναντήσει σήμερα ο Μητσοτάκης -Επίσκεψη και στο Ground Zero

Συνεχίζεται με συναντήσεις το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη.

Την πρώτη μέρα στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη παραβρέθηκε σε δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προς τιμή των ηγετών που συμμετέχουν στην εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για Πέμπτη

Με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, πρόκειται να συναντηθεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στις 9:30 (τοπική ώρα 16:30) το Ground Zero και τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου.

Νέα Υόρκη: Εγκάρδια συνομιλία Μητσοτάκη με Μπάιντεν – Καμία επαφή με Ερντογάν

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Δεν πηγαίνει καλά για τον Πούτιν ο πόλεμος στην Ουκρανία [βίντεο]

Στις 14:15 θα δώσει συνέντευξη στο δίκτυο CNN και στις 15:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου Λιβύης Μοχάμεντ Γιούνους αλ-Μενφί.

Στις 15:45 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις, και τον υπεύθυνο για θέματα πολιτικής Τζέισον Ίσσακσον.

Στις 17:25 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην έδρα του Οργανισμού.


Πηγή