Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Το ευχαριστώ της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη για όσους τη στήριξαν – Newsbeast

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τους έχουν στηρίξει σε όλες τις δύσκολες στιγμές που έχουν ζήσει είπαν οι γονείς κι ο αδερφός της Ελένης Τοπαλούδη.

«Το ευχαριστώ (όπως και το συγγνώμη) είναι ίσως μια απλή λέξη, όταν όμως βγαίνει μέσα από την καρδιά μας αποκτά τεράστια σημασία για κάθε άνθρωπο που ευγνωμονεί ειλικρινά. Παρακαλούμε να δεχθείτε όλοι το απλό, ειλικρινές και εγκάρδιο ευχαριστώ μας!», αναφέρουν σε επιστολή που απέστειλαν στα ΜΜΕ.

Όπως τονίζουν «μπορεί να χάσαμε την Ελενίτσα μας μ’ αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο, βρήκαμε πάντως πολλές χιλιάδες ψυχές Ελένης στο πλευρό της οικογένειάς μας! Ο πόνος μας είναι αβάσταχτος, κάποιες στιγμές όμως μοιραζόμαστε με όλους εσάς αυτόν τον «ψυχικό Γολγοθά» κι αυτό μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς.

Δε σταματάμε εδώ. Ο αγώνας όλων μας για να μην υπάρξει καμιά άλλη Ελένη θα είναι διαρκής. Η οικογένεια Τοπαλούδη θα είναι πάντοτε παρούσα, όπως φυσικά και η ψυχή της Ελενίτσας μας!»

Οι γονείς και ο αδερφός της Ελένης Τοπαλούδη ευχαριστούν τους λιμενικούς της Ρόδου και όσους συνέβαλαν στην άμεση σύλληψη των δραστών, τον ιατροδικαστή Ρόδου και την υπεύθυνη του γραφείου DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ανακρίτρια, τους δικαστές και τους εισαγγελείς που χειρίστηκαν αρχικά την υπόθεση, την πρόεδρο του δικαστηρίου, την εισαγγελέα.

Ευχαριστούν επίσης τους συνηγόρους υπεράσπισης των δυο κατηγορούμενων που «σεβάστηκαν τη μνήμη της κόρης μας», τους δικηγόρους τους που ανέβαλαν την υπόθεση αφιλοκερδώς, τους δημοσιογράφους, τους συγγενείς και τους φίλους τους και όλους όσους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τους στάθηκαν.

Αναλυτικά ολόκληρη η επιστολή:


Πηγή