Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το «ευχαριστώ» του Άκη Τσοχατζόπουλου για την ελευθερία του

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε σήμερα από τις φυλακές Κορυδαλλού, έπειτα από το «πράσινο φως» που του άναψε χθες το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, το οποίο έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του.

Στις δηλώσεις του, κατά την έξοδό του από τις πύλες των φυλακών, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτούς τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, όπως είναι το νοσοκομείο “Άγιος Παύλος” του Κορυδαλλού, που με στήριξε και ξεπέρασα όλα αυτά με την υγεία μου, αλλά και τις νομικές υποθέσεις. Συγχρόνως θέλω να ευχαριστήσω τη διευθύντρια στο νοσοκομείο, τον αρχιφύλακα και όλο το προσωπικό, που κατάλαβα κάτω από ποιες συνθήκες ασκούν το λειτούργημά τους, που το έχουμε ανάγκη οι απλοί πολίτες».

Για να πει στη συνέχεια ένα ακόμη «ευχαριστώ» στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, «που χθες κατάφεραν και πήραν μια απόφαση δίκαιης δίκης και μου απέδωσαν και πάλι την ελευθερία μου -και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση. Το θεωρώ ένα καλό σημάδι για τα περαιτέρω».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το newsbeast.gr:

orgiho2 orgiho3 orgiho4 orgiho5 orgiho6 orgiho8 orgiho9 orgiho10 orgiho7

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

localStorage.clear();


Πηγή