Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το θύμα του Αιγύπτιου περιγράφει στο iefimerida: «Αν δεν τον σταματούσαν οι αστυνομικοί, θα με είχε σκοτώσει» | ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που δέχτηκε άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της στον Άγιο Παντελεήμονα. Το θύμα, μετά την προφυλάκιση του δράστη, περιέγραψε τον εφιάλτη στο iefimerida.gr.

Η κοπέλα δηλώνει δικαιωμένη και αναλύει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του άνδρα, ο οποίος αφού την χτύπησε με μανία, απείλησε να την σκοτώσει, μέσα στο σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα, απειλώντας μάλιστα τους αστυνομικούς πως θα τους ανατινάξει με φιάλη υγραερίου.

«Αισθάνομαι δικαιωμένη και ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία. Αν δεν τον σταματούσαν θα με σκότωνε. Με άρπαξε και με τραβούσε. Με χτυπούσε διαρκώς με μανία. Με πήγε με το ζόρι σπίτι και με έβριζε. Του ζητούσα να σταματήσει αλλά αυτός συνέχιζε. Θεώρησε πως τον απατούσα. Άρχισε να με χτυπάει και πάλι», είπε στο iefimerida.gr το θύμα της επίθεσης. «Έχω σημάδια από τα χτυπήματά του, μου έβγαλε μαχαίρι και μου φώναζε με απειλούσε διαρκώς. Τραβούσε και ζωντανό βίντεο στο facebook για να βλέπουν οι φίλοι και οι συγγενείς μου τι μου έκανε. Έδειξε το ξύλο που μου έριχνε ακόμη και στο παιδί μου. Ευτυχώς τον σταμάτησαν γιατί θα με σκότωνε. Μου το είπε ότι ήξερε ότι θα έρθει η αστυνομία και ότι μπορεί να με σκοτώσει. Ήμουν τρομοκρατημένη και φοβήθηκα πάρα πολύ πως δεν θα δω ξανά τα παιδιά μου. Απειλούσε τους αστυνομικούς πως θα ανατινάξει το σπίτι», επισήμανε χαρακτηριστικά η άτυχη γυναίκα.

Στη φυλακή ο Αιγύπτιος για τον ξυλοδαρμό και την αρπαγή της πρώην συντρόφου του -Ζήτησε συγγνώμη

Αποκλειστικό: Η δραματική επιχείρηση της ΕΚΑΜ στον Άγιο Παντελεήμονα λεπτό προς λεπτό

Tι είχε καταθέσει στους αστυνομικούς 

Η περιγραφή της στους έμπειρους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τις δραματικές στιγμές που βίωσε ήταν πραγματικά σοκαριστική. Ο δράστης την χτύπησε αρκετές φορές, έκανε ζωντανή μετάδοση στο facebook, ενώ έδειξε σε βίντεο κλήση ακόμη και στον γιο της πως την ξυλοφόρτωνε.

«Στις 14:30 ενώ ήμουν στο σπίτι με την αδερφή μου, τον… και την κόρη μου ήρθε ο… νευριασμένος και φώναζε να του ανοίξουμε. Αφού είδε ότι δεν του ανοίγαμε σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και συνέχισε να φωνάζει και να χτυπάει με τα χέρια του το τζάμι. Εγώ είπα στον.. να μην του ανοίξει αλλά εκείνος φοβήθηκε και του άνοιξε από το μπαλκόνι για να μπει. Μόλις μπήκε στο σπίτι πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι και κινήθηκε προς το μέρος μου. Έστρεψε το μαχαίρι απειλητικά προς την αδερφή μου και της φώναζε να μην πλησιάσει», ανέφερε αρχικά σε έντρομη κατάσταση η Βουλγάρα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

«Μετά με έπιασε από το μαλλί και με έσερνε στο πάτωμα μέχρι την εξώπορτα. Αφού βγήκαμε από το σπίτι με πήγε αρχικά περπατώντας με την βία και μετά με έβαλε σε ένα ταξί μέχρι το σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου. Εκεί έγινε χαμός. Μόλις μπήκαμε στο σπίτι μου είπε ξέρω ότι εκεί που θα πάμε θα έρθει η αστυνομία αλλά εγώ μπορεί και να σε σκοτώσω σήμερα και άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι και να μου δίνει μπουνιές. Εγώ προσπάθησα να τον ηρεμήσω αλλά αυτός δεν με άφηνε να μιλήσω. Νόμιζε ότι τον απάτησα. Τότε πήρε με την βία το κινητό μου και με βιντεοσκοπούσε από αυτό την ώρα που με χτυπούσε και έκανε ζωντανή αναμετάδοση στον λογαριασμό μου στο facebook για να το βλέπουν όλοι οι φίλοι μου. Εκείνη την ώρα με πήρε το παιδί μου βίντεο κλήση που είναι στην Βουλγαρία και εκείνος συνέχισε να με χτυπάει και να του το δείχνει στην κάμερα», είπε στη συνέχεια.

Η ίδια περιέγραψε πως εκείνη τη στιγμή την πήρε τηλέφωνο το παιδί της και εκείνος συνέχισε να την χτυπάει μπροστά του και να του δείχενι τι έκανε.

«Συνέχισε να με χτυπάει και ταυτοχρόνως να με ρωτάει πως πέρασα εκεί που ήμουν και αν έχω κάνει σεξ. Εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμήσω και αυτός δεν με άφηνε να μιλήσω και με έβριζε. Με χτυπούσε ασταμάτητα μέχρι να έρθει η αστυνομία. Όταν ήρθε η αστυνομία και ήταν ακόμη έξω από το σπίτι αυτός πήρε μία φιάλη υγραερίου και έναν αναπτήρα. Εκεέινη την ώρα η αστυνομία έσπασε την πόρτα και του φώναζε να πετάξει κάτω τον αναπτήρα και να βγει να παραδοθεί. Αυτός απάντησε όχι δεν βγαίνω με τίποτα θα πεθάνουμε όλοι μαζί εσείς δεν έχετε νόμους εδώ γιατί με έχετε βάλει επτά φορές μέσα χωρίς να κάνω μ…ς και τους Αλβανούς τους έχετε έξω. Μετά οι αστυνομικοί του είπαν να με αφήσει εμένα να φύγω και αυτός απάντησε ότι είμαι η γυναίκα του και θα κάνει ότι θέλει. Η κατάσταση συνεχίστηκε για πολλές ώρες», είπε χαρακτηριστικά η άτυχη γυναίκα που βίωσε για αρκετές ώρες τον εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της.


Πηγή